by

Lirik dan Chord Happy Asmara ft. Gilga Sahid

Lirik & Terjemahan lagu Lamunan

Sumribid angin ratri tansah hangantheni
Angin malam bagai menanti

Setya nrajang telenging ati
Selalu setia bagai menerjang lubuk hati

Angen angen tumlawung suwung ing wengi sepi
Perasaan menerawang di malam yang sunyi dan sepi

Tansah angranti tekamu duh yayi
Senantiasa menanti datangmu sayang

Wong ayu age nyedhak a ing sandhingku
Orang cantik segeralah mendekat disisiku

Nyawang manising esemu
Melihat manisnya semyummu

Gawe lerem e rasaku tentrem ing atiku
Membuat sejuk tentram hatiku

Haywa pegat tresnamu sayangku
Janganlah putus cintamu sayangku

reff:
Pindha samudra pasang kang tanpa wangenan
Bagai samudra pasang tanpa batas

Tresnaku mring sliramu sayang
Cintaku kepadamu sayang

Cahyaning mbulan kang sumunar abyor ing tawang
Cahaya rembulan yang terang di langit

Yekti sliramu kang dadi lamunan
Senantiasa dirimu yang selalu kulamunkan

Wong ayu age nyedak a ngekep ragaku
Orang cantik segeralah mendekap diriku

Sirnakna lara branta ing atiku
Hilangkan sakit cinta dihatiku

Amarga kabidhung wewayangmu ing pikirku
Karena selalu dihantui bayangmu dihatiku

Haywa pegat tresnamu dhuh sayangku
Janganlah putus cintamu sayangku

reff:
Pindha samudra pasang kang tanpa wangenan
Bagai samudra pasang tanpa batas

Tresnaku mring sliramu sayang
Cintaku kepadamu sayang

Cahyaning mbulan kang sumunar abyor ing tawang
Cahaya rembulan yang terang di langit

Yekti slirmu kang dadi lamunan
Senantiasa dirimu yang selalu kulamunkan

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *